U bent hier : Startpagina | Over ons

 Over ons

  • Over ons

Welkom bij GoNamibiŽ!

Mijn naam is Karin van der Helm en ik ben uw contactpersoon van GoNamibiŽ.

Mijn liefde voor Afrika is begonnen in 1991, toen ik voor het eerst kennismaakte met dit prachtige continent. Die liefde is in de loop der jaren alleen nog maar sterker geworden, dankzij de vele reizen die ik heb mogen maken, waaronder naar NamibiŽ.

Wat mij in NamibiŽ aantrekt is de leegte, het ongerepte natuurschoon, de unieke flora en fauna, bezienswaardigheden die miljoenen jaren oud zijn en de cultuur van verschillende stammen die al eeuwenlang in NamibiŽ wonen. Zowel de Namib woestijn als de Kalahari woestijn zijn alles behalve een grote Ďzandbakí en hebben een rijkdom aan leven die mij keer op keer verbaast. De reismogelijkheden in NamibiŽ zijn ook zeer gevarieerd; het land leent zich heel goed om per huurauto of camper doorheen te reizen. Verblijfsmogelijkheden variŽren van zgn. guest farms (boerderijen) tot bijzondere lodges, gezellige pensions, luxe hotels of juist campings. Ook voor gezinnen met kinderen is NamibiŽ goed te doen. Voor ieder wat wils dus!

In de afgelopen 27 jaar heb ik voor tal van mensen reizen naar Afrika mogen organiseren. Unieke reizen, die nog steeds mooie en onvergetelijke herinneringen oproepen. Ik ben gespecialiseerd in het samenstellen van maatwerkreizen, waarin ik uw wensen zo goed mogelijk weet te verpakken. Reizen die verrassen, logistiek kloppend zijn en waar de prijs-kwaliteitverhouding in balans is.

Op deze website staan al diverse reizen vermeld die ter inspiratie kunnen dienen voor uw ideale reis naar NamibiŽ. Kunt u uw wensen niet terugvinden in ťťn van deze reizen? Bel of mail mij gerust voor de mogelijkheden en een gratis en vrijblijvend reisvoorstel. Vindt u het prettig om uw wensen persoonlijk door te spreken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons kantoor of bij u thuis.

Uw reis is bij mij in vertrouwde handen.

Karin van der Helm
Tel. 020-238 2938
info@gonamibie.nl