U bent hier : Startpagina | NamibiŽ | Noordelijke Regio |Etosha National Park | Onguma Tented Camp - Onguma Game Reserve

Onguma Tented Camp - Onguma Game Reserve

+

NamibiŽ - Etosha National ParkOp basis van halfpension

In de lokale taal Herero betekent Onguma "de plaats die je niet wilt verlaten." Onguma Tented Camp doet zijn naam zeker eer aan. Het sfeervolle tented camp ligt in het 34.000 hectare grote privťreservaat Onguma, dat grenst aan het oosten van het Etosha National Park. Onguma is uitsluitend toegankelijk voor gasten van de daarin gelegen lodges. In Onguma leven 34 diersoorten, waaronder leeuwen, luipaarden, cheetaís, giraffen, zebraís en vele soorten antilopen.

Van de vijf accommodaties die in Onguma liggen, is Onguma Tented Camp de enige waar u verblijft in canvas kamers. In Onguma Tented Camp is gebruik gemaakt van natuurlijke en mooie materialen die het geheel een luxe en moderne, maar tegelijk ook warme en sfeervolle uitstraling geven. Het interieur is geÔnspireerd op een foto van een oryx bij Fisherís Pan met kleurtinten in grijs, zwart, wit, roomwit en een vleugje grasgroen.

Lees verder onder het tabblad "Reis Info".