U bent hier : Startpagina | Waarom GoNamibie

 Waarom GoNamibie

Sinds de komst van internet ligt de wereld aan ieders voeten. Rechtstreeks een reis boeken bij airlines, autoverhuurders en accommodatieverschaffers is dan ook een stuk eenvoudiger geworden. Dus waarom zou u er dan toch voor kiezen om uw reis bij GoNamibiŽ.nl te boeken?

Kennis en (reis)ervaring
Wij zijn u al voor geweest en hebben NamibiŽ al meerdere malen bezocht. Zodoende weten wij hoe lang het ťcht rijden is van A naar B, waarmee u onderweg rekening moet houden en welke plaatsen geschikt zijn voor een langer verblijf. Wij hebben de meeste accommodaties zelf gezien en kunnen een goede inschatting maken van de prijs-kwaliteitverhouding. Wij vertellen het eerlijke verhaal en verkopen iets niet mooier dan het is.

Lokale vertegenwoordiging
Mochten er problemen ontstaan tijdens uw reis, dan staat onze lokale vertegenwoordiger 24/7 voor u klaar. Een geruststellende gedachte bij plotselinge ziekte, verkeersongevallen of repatriŽring. Ook wordt er alles aan gedaan om eventuele klachten over uw verblijf snel te verhelpen. U staat dus niet alleen! In uw reispapieren staat het noodnummer vermeld dat u in geval van calamiteit kunt bellen.

FinanciŽle zekerheid
Elk jaar gebeurt het weer:  de klant heeft zijn reissom betaalt, maar op het moment van vertrek is de reisorganisator met de noorderzon vertrokken of is het hotel gesloten. Weg reis, weg geld. Dat zal u niet overkomen als u uw reis bij GoNamibiŽ boekt. Wij zijn aangesloten bij het garantiefonds GGTO, wat betekent dat u uw vooruitbetaalde bedragen gerestitueerd krijgt mochten wij onverhoopt in financieel onvermogen geraken.

Verder biedt GoNamibiŽ de volgende extraís aan:

Meet & Greet service
Bij aankomst op Hosea Kutako International Airport, Windhoek, wordt u persoonlijk ontvangen door onze lokale vertegenwoordiging. Er staat iemand in de aankomsthal op u te wachten met uw naambordje en vervolgens wordt u begeleid naar de balie van de autoverhuurmaatschappij. Nadat u de sleutels in ontvangst heeft genomen, wordt uw gehele reisschema uitgebreid doorgenomen en kunt u allerlei vragen stellen over NamibiŽ en de routes.

Namibia VIP card
Bij uw reisbescheiden ontvangt u een exclusieve VIP card die recht geeft op bijvoorbeeld een gratis fles wijn bij het diner, korting voor dagexcursies, korting bij winkels of speciale wellness-behandelingen. Laat uw VIP card zien bij de deelnemende organisaties om van deze voordelen gebruik te maken.

Deluxe Travel Planner
U ontvangt voor vertrek uw reisbescheiden, zoals tickets en belangrijke reisinformatie. Bij aankomst in NamibiŽ ontvangt u echter uw persoonlijke Deluxe Travel Planner. Deze bestaat uit:
* Luxe reisetui
* Informatie over de 24-uurs service
* Vouchers voor de door u geboekte reisonderdelen
* Uitgebreid dag tot dag reisschema
* Namibia VIP card met deelnemerslijst
* Routekaart met routebeschrijving, afstanden en geadviseerde reistijd
* Algemene informatie over NamibiŽ
* Gedetailleerde accommodatielijst met contactgegevens
* Folders van elke accommodatie (indien voorradig)
* De nieuwste wegenkaart van NamibiŽ
* Gastvragenlijst

Informatie Pakket
Indien u een groepsreis heeft geboekt, ontvangt u ter plaatse een tas met een uitgebreid informatiepakket met de volgende inhoud:
* Welkomstbrief met belangrijke informatie en ophaaltijden
* Informatie over de 24-uurs service
* Vouchers voor de door u geboekte reisonderdelen
* Uitgebreid dag tot dag reisschema
* Namibia VIP card met deelnemerslijst
* Algemene informatie over NamibiŽ
* Gedetailleerde accommodatielijst met contactgegevens
* Folders van elke accommodatie (indien voorradig)
* De nieuwste wegenkaart van NamibiŽ
* Gastvragenlijst

Kinderen
Kinderen ontvangen hun eigen pakketje bij aankomst. Hierin zit een tekenboekje met kleurpotloden. Elke tekening is voorzien van een wetenswaardigheidje over NamibiŽ, zodat ze op een leuke manier nog iets te weten komen over dit bijzondere land!

Tegen bijbetaling kunnen wij ook de volgende extraís voor u verzorgen:

Satelliettelefoon
U heeft de mogelijkheid van te voren een satelliettelefoon te reserveren als extra veiligheidsmaatregel. Er is namelijk lang niet overal bereikbaarheid voor mobiele telefoons. Met de satelliettelefoon kunt u telefoontjes plegen en ontvangen vanaf elke locatie en heeft u geen mobiele restricties. Dit kan dus een goede oplossing zijn om in contact te blijven met de thuisblijvers, maar kan ook belangrijk zijn bij noodgevallen. In elke satelliettelefoon zijn noodnummers voorgeprogrammeerd. Informeer naar de mogelijkheden en actuele tarieven.

GPS
Wij bieden u de mogelijkheid van te voren een GPS te reserveren. Hoewel NamibiŽ een vriendelijk en makkelijk land is om doorheen te reizen, kan een GPS meer comfort bieden doordat het exact de juiste posities en routes kan aangeven. Bij de GPS zit een gedetailleerde kaart van NamibiŽ en de rest van zuidelijk Afrika. Informeer naar de mogelijkheden en actuele tarieven.

Oshoto Lounge
Een andere service die wij u bieden is de mogelijkheid van te voren toegang te reserveren tot de VIP Oshoto Lounge in de vertrekhal op Hosea Kutako International Airport. Een prettige manier om voor vertrek van een lange vlucht de tijd op de luchthaven ontspannen door te brengen. U kunt toegang tot deze lounge reserveren, ongeacht met welke luchtvaartmaatschappij en in welke klasse u vliegt. Het maximum verblijf in de lounge bedraagt 3 uur. Drankjes, snacks en WiFi zijn inbegrepen. Informeer naar de mogelijkheden en actuele tarieven.

Amushe Lounge
Een tweede lounge is eind 2016 geopend: Amushe Lounge. Ook deze lounge bevindt zich in Terminal 2 op de luchthaven Hosea Kutako, achter de paspoortcontrole. De lounge is geopend van 04.30-18.30 op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag, van 04.30-21.00 op dinsdag en zaterdag en van 09.30-18.30 uur op zondag. Naast drankjes, snacks en WiFi is er ook douchegelegenheid. Het verblijf in deze lounge is beperkt tot 4 uur. Informeer naar de mogelijkheden en actuele tarieven.