U bent hier : Startpagina | Reviews GoNamibie

 Reviews GoNamibie

Wat onze klanten hebben ervaren:

Onderstaand vindt u enkele ongecensureerde (!) reacties van klanten die recentelijk met GoNamibiŽ op reis zijn geweest. Bent u ook met ons op reis geweest en wilt u graag uw ervaringen delen, stuur dan uw verhaal aan info@gonamibie.nl.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rondreis: gebaseerd op Desert to Delta
Onze reis was gebaseerd op een rondreis door Namibie en Botswana met begin en eind in Windhoek. De kennis van zaken, snelheid van beantwoorden, inzet om latere wensen/veranderingen toch nog door te voeren, zorgde ervoor dat Karin van der Helm een prima, op maat gesneden reisvoorstel neerlegde.

Het plan was goed en de reis zelf ook conform het plan. Bijna alle bestemmingen en lodges overtroffen ons beeld vooraf. Alleen Nata viel wat tegen als vogelgebied maar had wel een mooie lodge. De bevolking is overal vriendelijk.
De ontvangst in Windhoek door de lokale agent was prima en de ontvangen reisbescheiden met kaart uitstekend. Dit hebben we met veel plezier de hele vakantie gebruikt.

Karin, ga zo door met Go Namibie en Go Botswana en mochten we nog een keer naar ťťn van deze landen gaan dan zoeken we zeker weer contact met jou.

Peter de Rijcke
Reisperiode: mei 2019

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De reis heeft zonder meer beantwoord aan de verwachtingen en deze zelfs overtroffen. De omgeving, natuur, vriendelijkheid van de mensen, relatief goed te overbruggen afstanden. Enige jammere was dat het bezoek aan de Sossusvlei letterlijk overschaduwd werd door forse bewolking waardoor het beroemde licht/donker van de duinen wegviel.
Wat betreft de accomodaties ben ik zeer tevreden. In Le Mirage wat onduidelijkheid  en extra kosten nu een massage die volgens de reisdocumenten inclusief was niet op de voucher stond en voor eigen rekening kwam. In de Twijfelfontein Country Lodge waren gastvrijheid en vriendelijkheid van personeel anders (minder) dan in de andere accomodaties. Op zich niet slecht maar tussen de andere viel dit op.
In positieve zin sprongen Bagatelle en N/a‚an ku se eruit. Net iets meer flexibel en gastvrij/klantgericht.
De ontvangst in Windhoek en de uitleg door Karin Spiegel waren uitstekend. Ze heeft ruim de tijd genomen  ook al omdat Avis erg veel tijd nodig had (lees: er geen auto klaarstond) waarop Karin wachtte al hoefde zij dat niet.
Kortom: Zowel voorbereiding als reis zijn zeer goed bevallen. NamibiŽ ook. Als ik nog eens ga (en dat is zeker mijn voornemen) zal ik zeer waarschijnlijk bij Go NamibiŽ aankloppen en deels dezelfde adressen aandoen.
Met dank en vriendelijke groet,

John Schols
Reisperiode: september 2018

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij hebben een prachtige reis gehad in NamibiŽ, zo mooi, dus eigenlijk te kort. Wij waren ook zťťr tevreden van jullie organisatie. Alles is perfect verlopen. Jullie documentatie (App, map, kaart) was schitterend. Ik heb jullie al aangeraden aan vrienden & kennissen.
Het was jammer dat we geen water hadden in ons huisje in de Epascha Lodge & Spa omdat dit net zoín mooie lodge was, maar dan wordt je er weer aan herinnerd in Afrika te zijn. Uiteindelijk vonden we ít niet erg. Bovendien overmacht : hun pomp was stuk gegaan ís nachts. De volgende dag was het weer in orde.
Idem in Buruxa tentenkamp. Enkel in onze tent was de boiler stuk gegaan. We zijn in tent van mijn kids gaan douchen. Ook niet zo erg dus. Overigens hťťl sympathiek & mooi tentenkamp.
Avis, auto : natuurlijk platte band gelijk iedereen daar & een barst in onze voorruit (15cm) door steenslag, maar beiden waren verzekerd. Mijn echtgenoot heeft extra verklaring moeten afleggen maar dat ging vrij vlot.
Kortom NamibiŽ was 100ī% genieten !

Met vriendelijke groeten,

Dominique Theunis
Reisperiode: september 2018

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tijdens het Verre Reizen Event in oktober hebben wij Karin van GoNamibiŽ ontmoet. Direct een klik door het aanbod op maat. Een aantal mailtjes en telefoontjes verder hadden we onze rondreis naar NamibiŽ & Botswana rond. Begin juli was het dan zover en direct bij aankomst in NamibiŽ voelde alles zo vertrouwd. De gastvrije mensen, een andere cultuur, prachtige eindeloze landschappen en niet te vergeten het dierenwalhalla hebben onze vakantie tot een reis om nooit te vergeten gemaakt. Indrukwekkende momenten welke we nog niet eerder hadden opgedaan tijdens andere reizen! De communicatie met GoNamibiŽ was voor ons zeer goed, een duidelijke voorbereiding met informatie en gedurende de reis contact per app met Karin op momenten dat het nodig was. Samvenvattend, het is van toegevoegde waarde om via GoNamibiŽ te boeken. Enerzijds ontzorgen en anderzijds altijd een organisatie achter je wanneer het nodig is. Wij kunnen het iedereen aanbevelen.

Bart Zwerts & MariŽlle Hanssen
Reisperiode: juli/august 2018