TOP 10 MEEST VERKOCHTE REIZEN

Indrukken van Namibië
1 Indrukken van Namibië Autorondreis Namibië, Windhoek,

15-daagse autorondreis langs alle bekende bezienswaardigheden in Namibië. U verblijft in lodges met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die ook vermeld staan in het Oog voor Afrika magazine over de 101 mooiste lodges in zuidelijk Afrika.... meer info »

Family Fun in Namibië
2 Family Fun in Namibië Autorondreis Namibië, Windhoek,

Een afwisselende 15-daagse autorondreis voor gezinnen met jonge kinderen. Bij de samenstelling is onder andere rekening gehouden met afstanden, familiekamers en activiteiten voor jong en oud.... meer info »

Eco Trails van Namibië - standaard
3 Eco Trails van Namibië - standaard Autorondreis Namibië, Windhoek,

Een prachtige 15-daagse reis door bijzondere natuurgebieden waar u verblijft in de meest eco-vriendelijke lodges van Namibië.... meer info »

Hoogtepunten van Namibië met luxe lodges
4 Hoogtepunten van Namibië met luxe lodges Autorondreis Namibië, Windhoek,

Deze 10-daagse autorondreis is een kennismaking met vier van de bekendste plaatsen in Namibië: Etosha, Damaraland, Swakopmund en Sossusvlei. Tijdens de reis verblijft u in luxe lodges en boutique hotels.... meer info »

Luxe rondreis Sterren stralen boven Namibië
5 Luxe rondreis Sterren stralen boven Namibië Autorondreis Namibië, Windhoek,

Tijdens deze 12-daagse autorondreis bezoekt u niet alleen de bekendste bezienswaardigheden van Namibië, maar u verblijft ook in luxe lodges op de beste locaties, waar u een aantal onvergetelijke ervaringen wacht.... meer info »

Divers Namibië
6 Divers Namibië Autorondreis Namibië, Windhoek,

Deze 22-daagse autorondreis geeft u een compleet beeld van de diversiteit van Namibië. Natuur, cultuur, woestijn, water, dieren en mensen … tijdens deze reis komen al deze facetten ruimschoots aan bod.... meer info »

Geheimen van de Kalahari
7 Geheimen van de Kalahari Autorondreis Namibië, Windhoek,

Deze 21-daagse rondreis laat u kennismaken met de flora en fauna van de Kalahari woestijn in Zuid-Afrika en Namibië. Vele bekende en minder bekende plekjes staan op het programma. Een zeer boeiende reis voor diegenen die eens ‘wat anders’ willen.... meer info »

Namibië in Vogelvlucht
8 Namibië in Vogelvlucht Fly In Safari Namibië, Windhoek,

In een week tijd de bekendste bezienswaardigheden bezoeken? Dat kan tijdens deze 8-daagse vliegreis. Vanuit de lucht geniet u ook nog eens van een spectaculair uitzicht op het unieke landschap van Namibië.... meer info »

Kampeersafari Avontuurlijk Namibië
9 Kampeersafari Avontuurlijk Namibië Kampeersafari Namibië, Windhoek,

Bent u avontuurlijk ingesteld en wilt u Namibië op z’n Afrikaans beleven? Dan is deze 22-daagse kampeersafari uitermate geschikt. In een 4x4 auto met daktent en kampeermateriaal komt u op de mooiste plekjes!... meer info »