U bent hier : Startpagina | NamibiŽ | Centrale Regio |Namib Woestijn | Kanaan N/a'an ku se Desert Retreat - Namib woestijn

Kanaan N/a'an ku se Desert Retreat - Namib woestijn

NamibiŽ - Namib WoestijnOp basis van halfpension

De nieuwste aanwinst binnen de N/aían ku sÍ Collectie is Kanaan Desert Retreat in de Namib woestijn, op circa twee uur rijden ten zuidwesten van haar zusje Neuras Wine & Wildlife Estate. De lodge is gelegen in een 33.000 hectare grote pure wildernis die grenst aan het Namib Naukluft Park. In deze wildernis zijn drie ecosystemen te vinden: bergen, open grasvlaktes en zandduinen. Een paradijs voor filmers en fotografen; de fotogenieke duingordel in het westen en het Tiras gebergte in het oosten zijn een prachtig dťcor voor de mooiste plaatjes, vooral in de ochtend- en namiddagzon.

Onder de deskundige leiding van het N/aían ku sÍ team ligt de focus in Kanaan op het herstel van de flora en fauna in dit gebied. De fauna bestaat onder andere uit cheetaís, luipaarden, koedoes, springbokken, struisvogels, oryx, caracals, hyenaís, vleermuisvossen en jakhalzen. Maar ook bijzondere reptielen en insecten en de endemische tok-tokkie zijn in het reservaat te vinden.

Lees verder onder het tabblad "Reis Info".