VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Familiereis NamibiŽ

Familiereis NamibiŽ

NamibiŽ met de kinderen? Een heel goed idee!

Door de vele dieren, bijzondere omgeving en zeer vriendelijke bevolking is NamibiŽ een fantastische bestemming om met het hele gezin te bezoeken. Uiteraard moet u rekening houden met de grote afstanden, maar er is zoveel te zien onderweg en het land heeft zoveel te bieden, dat kinderen zich niet zullen vervelen!
De vele wilde dieren zullen de kinderen zeker aanspreken, maar ook een ontmoeting met de lokale bevolking is een bijzondere ervaring. En vergeet niet de hoogste zandduinen ter wereld te beklimmen!

Wij hebben voor u een aantal rondreizen samengesteld, waarbij rekening is gehouden met het tempo en de route. Het verblijf is in guesthouses en lodges waar kinderen meer dan welkom zijn! De reizen zijn aan te vullen met vele activiteiten. Wat dacht u van fietsen in een township, een dolfijncruise in Walvis Bay, sandboarden, een quadbike tour of kajaktocht?

Zelf rijden door NamibiŽ is goed te doen. Er is een uitgebreid wegennet en de bewegwijzering is prima. Het overgrote deel van de wegen bestaat echter uit gravel of zand en is onverhard. Met name in de regentijd (november – maart) is een 4WD dan ook ten zeerste aan te bevelen. Blijf waakzaam en respecteer snelheidslimieten. De aanbevolen snelheid op onverharde wegen is maximaal 80 km/uur. Binnen de bebouwde kom is de maximum snelheid 60 km/uur, op doorgaande wegen 120 km/uur en in wildparken 50 km/uur.
Houd er bovendien rekening mee dat u onderweg veel ziet en dus regelmatig stopt om foto’s te maken of een pauze te nemen, waardoor het gemiddelde aantal kilometers per uur wel kleiner wordt.

Uiteraard kunnen we ook een reis geheel op maat maken op basis van uw persoonlijke wensen. Vraag naar de mogelijkheden!

Meer informatie over autorijden in NamibiŽ vindt u in de "Reisinformatie" onderaan de website.

Family Fun in NamibiŽ
1 Family Fun in NamibiŽ Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

Een afwisselende 15-daagse autorondreis voor gezinnen met jonge kinderen. Bij de samenstelling is onder andere rekening gehouden met afstanden, familiekamers en activiteiten voor jong en oud. 

Hoogtepunten van NamibiŽ met sfeervolle guest farms
2 Hoogtepunten van NamibiŽ met sfeervolle guest farms Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

Deze 10-daagse autorondreis is een kennismaking met vier van de bekendste plaatsen in NamibiŽ: Etosha, Damaraland, Swakopmund en Sossusvlei. Tijdens de reis verblijft u op boerderijen waar u een warm welkom wacht in een informele sfeer.