VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Excursies en Mini Tours

Excursies en Mini Tours

Zoekt u mooie aanvullingen op uw rondreis door NamibiŽ? Wij hebben diverse excursies en minitours om uw reis nog completer en specialer te maken!

De minitours zijn korte meerdaagse arrangementen die u voor, tijdens of na uw reis door NamibiŽ kunt boeken. Kijkt u ook eens naar de verlengingsarrangementen in Victoria Falls.

De excursies zijn dagprogramma’s die een verblijf net wat meer bijzonder maken. Er is volop keuze. Dit is slechts een kleine greep uit ons totale aanbod.

Onderstaande mogelijkheden kunnen wij van tevoren voor u reserveren. Staat de door u gewenste excursie of minitour er niet bij? Vraag ons naar nog meer mogelijkheden! Of kijk ook eens op de websites van GoBotswana, GoZimbabwe of GoSouthAfrica voor meer ideeŽn.

Bezoek aan schoolproject in Blikkiesdorp - Outjo
1 Bezoek aan schoolproject in Blikkiesdorp - Outjo Excursie NamibiŽ, Otjiwarongo,

Deze tour neemt u mee naar Blikkiesdorp en geeft u een indruk van het dagelijks leven in een township en het schoolproject, onder leiding van een zeer gedreven gids. 

Excursie Namib Sky Balloon Safari
2 Excursie Namib Sky Balloon Safari Excursie NamibiŽ, Namib Woestijn,

Een exclusieve excursie over de duinen van Sossusvlei in het Namib Naukluft National Park of het NamibRand Nature Reserve. 

Tok Tokkie Trail
3 Tok Tokkie Trail Excursie NamibiŽ, Namib Woestijn,

Beroemde 3-daagse begeleide wandeltocht in ťťn van de meest ongerepte delen van 's werelds oudste levende woestijn, de Namib. Is er een betere manier de natuur te ontdekken dan te voet? 

Dagexcursie naar Sossusvlei per vliegtuig
4 Dagexcursie naar Sossusvlei per vliegtuig Excursie NamibiŽ, Swakopmund,

Bezoek de duinen van Sossusvlei en Deadvlei per vliegtuigje vanuit Swakopmund. 

Verlengingsarrangement Batonka Guest Lodge
5 Verlengingsarrangement Batonka Guest Lodge Verlenging Victoria Falls Zimbabwe, Victoria Falls,

Dit arrangement omvat een verblijf van 2 nachten in een prettig en persoonlijk boetiekhotel op loopafstand van het centrum van Victoria Falls. 

Verlengingsarrangement Ilala Lodge
6 Verlengingsarrangement Ilala Lodge Verlenging Victoria Falls Zimbabwe, Victoria Falls,

U verblijft 2 nachten in het meest centraal gelegen hotel in Victoria Falls: Ilala Lodge. De watervallen, winkels, restaurants en lokale marktjes zijn op loopafstand bereikbaar. 

Verlengingsarrangement The Victoria Falls Hotel
7 Verlengingsarrangement The Victoria Falls Hotel Verlenging Victoria Falls Zimbabwe, Victoria Falls,

Een stijlvolle start of afsluiting van uw safari in 'the grand old lady of Victoria Falls', The Victoria Falls Hotel. Koloniale grandeur op vijfsterrenniveau.