VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Combinatie reizen

Combinatie reizen

Een reis naar NamibiŽ laat zich eenvoudig combineren met een verblijf in Botswana, Victoria Falls (Zimbabwe) of Zuid-Afrika.

Botswana is ťťn van de mooiste safarilanden in zuidelijk Afrika. Het land is ongeveer net zo groot als Frankrijk en bijna 40% van het land is verklaard tot beschermd natuurgebied, waar dieren vrij kunnen rondlopen. De meeste safarigebieden liggen in de noordelijke helft van het land. Tegen de grens met NamibiŽ vindt u hier bijvoorbeeld het Chobe National Park, dat bekend staat om zijn enorme kuddes olifanten en buffels. Verder zuidelijk ligt de Okavango Delta, een waaiervormige inlandse moerasdelta die gevoed wordt door de Kavango rivier. Deze vindt haar oorsprong in de bergen van Angola en stroomt via de Caprivistrip in NamibiŽ naar Botswana. Kano- en wandelsafari’s in de delta zijn een geweldige ervaring. Het Moremi Game Reserve is ook een zeer wildrijke en daardoor populaire safaribestemming. De prijzen liggen in Botswana op een hoger niveau dan in NamibiŽ, wat grotendeels te maken heeft met de infrastructuur, maar ook bewust hoog wordt gehouden om massatoerisme te weren en de exclusieve safaribeleving zoveel mogelijk te waarborgen.

Kijk voor meer reissuggesties en  informatie over Botswana op de website van GoBotswana.

Vanuit het noorden van Botswana is het een kleine overstap naar Victoria Falls in Zimbabwe. Deze wereldberoemde watervallen storten over een breedte van 1,7 km zo’n honderd meter naar beneden en creŽren een indrukwekkend watergordijn, wat tijdens de helikoptervlucht Flight of Angels goed zichtbaar is.

Ten zuiden van NamibiŽ ligt Zuid-Afrika, de ‘wereld in ťťn land’. Een veelzijdige bestemming met kosmopolitische steden als Kaapstad, diverse wijngebieden, sfeervolle dorpjes met karakteristieke Kaap-Hollandse huisjes, stranden, bergen en tal van prachtige natuurparken met bijzondere flora en fauna.

Kijk voor meer reissuggesties en informatie over Zuid-Afrika op de website van GoSouthAfrica.

Heeft u andere ideeŽn? Laat het ons weten, wij stellen graag een reis op maat voor u samen.

Autorondreis van Windhoek naar Kaapstad
1 Autorondreis van Windhoek naar Kaapstad Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

Een zeer afwisselende 22-daagse reis via de bekendste bezienswaardigheden in NamibiŽ en het westen van Zuid-Afrika. Vooral interessant van medio augustus tot eind september, als de woestijn verandert in een bloementapijt. 

Geheimen van de Kalahari
2 Geheimen van de Kalahari Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

Deze 21-daagse rondreis laat u kennismaken met de flora en fauna van de Kalahari woestijn in Zuid-Afrika en NamibiŽ. Vele bekende en minder bekende plekjes staan op het programma. Een zeer boeiende reis voor diegenen die eens Ďwat andersí willen. 

Kampeersafari Op avontuur door NamibiŽ en Botswana
3 Kampeersafari Op avontuur door NamibiŽ en Botswana Kampeersafari NamibiŽ, Windhoek,

Maak een prachtige combinatie van de hoogtepunten van NamibiŽ en Botswana tijdens deze complete en avontuurlijke 22-daagse reis!  

Autorondreis Desert to Delta
4 Autorondreis Desert to Delta Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

De ideale reis als u NamibiŽ en Botswana wilt combineren, een bezoek wilt brengen aan de Victoria watervallen en tijdens de hele reis wilt verblijven in lodges. Deze reis kan ook in omgekeerde richting worden gemaakt (zie Delta to Desert). 

Autorondreis Delta to Desert
5 Autorondreis Delta to Desert Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

Een 22-daagse reis naar NamibiŽ en Botswana, waarbij u verblijft in lodges. Vele indrukwekkende bezienswaardigheden passeren de revue, zoals de Victoria watervallen. Deze reis kan ook in omgekeerde richting worden gemaakt (zie Desert to Delta). 

Rovos Treinreis Namibia Safari
6 Rovos Treinreis Namibia Safari treinreis NamibiŽ, Swakopmund,

Een geweldige ontdekkingsreis per trein van Pretoria naar Walvis Bay of vice versa. Tijdens deze 9-daagse reis verblijft u aan boord van de luxe ďPride of AfricaĒ van Rovos Rail en maakt u een excursie per vliegtuig naar Sossusvlei en safari's in Etosha. 

Shongololo Dune Express
7 Shongololo Dune Express treinreis NamibiŽ, Swakopmund,

De Shongololo Dune Express is een prachtige 12-daagse reis vanuit Pretoria naar Walvis Bay of omgekeerd. U reist door typische Afrikaanse landschappen en u zult een grote diversiteit aan natuur, dieren en cultuur ontdekken.