VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Treinreis NamibiŽ

Treinreis NamibiŽ

Een bijzondere manier om door zuidelijk Afrika te reizen is per trein. Terwijl u geniet van de service aan boord, trekt het prachtige landschap aan u voorbij. In korte tijd doet u vele indrukken op, terwijl u niet steeds uw koffers opnieuw in en uit hoeft te pakken.

Shongololo Express e-brochure
Toen de inheemse bevolking van het zuidelijke Afrikaanse continent de eerste treinen aan de verre horizon zagen opdoemen, deed de vorm en de bochtige beweging van de trein hen denken aan een ’Shongololo’ oftewel duizendpoot.
Shongololo Express begon haar activiteiten in 1995 en het bedrijf heeft nog steeds een zeer speciale ervaring te bieden aan de bezoekers van zuidelijk Afrika. De grote avontuurlijke treinreizen van de Shongololo Express gaan namelijk dwars door zeven landen: Zuid-Afrika, Swaziland, Mozambique, Zimbabwe, Botswana, Zambia en NamibiŽ.

Elke trein heeft een vloot Mercedes Benz touringcars aan boord. Elke bus is voorzien van airconditioning en professionele chauffeur / gidsen (Engels, Duits, Nederlands, Afrikaans  of Frans sprekend). De bussen nemen de gasten mee op excursies naar de unieke bezienswaardigheden van het gebied waar u op dat moment bent aangekomen. U overnacht aan boord van de trein, tenzij anders vermeld. Tweemaal per jaar rijdt de Shongololo Dune Express tussen Pretoria (Zuid-Afrika) en Walvis Bay (NamibiŽ). Boek dus snel om aan deze bijzondere treinreis deel te kunnen nemen!

Rovos Rail
Een treinsafari van Rovos Rail is slechts ten dele te vergelijken met die van de beroemde Blue Train. Daar waar beide treinreizen op vijfsterrenniveau worden aangeboden, is reizen met Rovos Rail een stap terug in de tijd, met de nostalgie van de jaren ’30 van de vorige eeuw. Hedendaagse luxe en comfort is op een smaakvolle manier geÔntegreerd in het klassieke interieur. Rovos Rail rijdt met drie treinen, waarvan het merendeel van de rijtuigen stamt uit de jaren ’20 en ’30. Bij de restauratie van de rijtuigen is rekening gehouden met de stijl uit deze jaren. De verschillende compartimenten zien er sfeervol uit en alle suites zijn voorzien van een eigen badkamer. Tijdens het avondmaal geniet u van uitstekende Zuid-Afrikaanse wijnen terwijl het landschap aan u voorbij trekt. 
Klik HIER voor een video over het Rovos product.

Shongololo Dune Express
1 Shongololo Dune Express treinreis NamibiŽ, Swakopmund,

De Shongololo Dune Express is een prachtige 12-daagse reis vanuit Pretoria naar Walvis Bay of omgekeerd. U reist door typische Afrikaanse landschappen en u zult een grote diversiteit aan natuur, dieren en cultuur ontdekken. 

Rovos Treinreis Namibia Safari
2 Rovos Treinreis Namibia Safari treinreis NamibiŽ, Swakopmund,

Een geweldige ontdekkingsreis per trein van Pretoria naar Walvis Bay of vice versa. Tijdens deze 9-daagse reis verblijft u aan boord van de luxe ďPride of AfricaĒ van Rovos Rail en maakt u een excursie per vliegtuig naar Sossusvlei en safari's in Etosha.