VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Kampeersafari NamibiŽ

Kampeersafari NamibiŽ

NamibiŽ leent zich uitstekend voor een kampeersafari. De ruige wildernis, leegte en campings op de mooiste plekjes zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

De reizen die wij bieden zijn zeer gevarieerd en geschikt voor de echte avonturier. U kunt kiezen uit de kampeersafari Avontuurlijk NamibiŽ, die niet alleen alle hoogtepunten van NamibiŽ aandoet, maar ook naar het minder bekende noordwesten van NamibiŽ gaat, waar spectaculaire 4-wheeldrive routes en Himba-dorpjes te vinden zijn. De kampeersafari Ontdek NamibiŽ is de kampeerversie van een rondreis langs alle bekende bezienswaardigheden, maar in een iets langzamer tempo, zodat u alle tijd heeft om de omgeving te verkennen. Spreekt de route u aan, maar wilt u liever in accommodaties verblijven? Kijk dan naar de reis Ontdek NamibiŽ met accommodaties. De reis Op avontuur in NamibiŽ en Botswana combineert de bekendste hoogtepunten van NamibiŽ met de mooiste safarigebieden in Botswana. Ook een uitstapje naar Victoria Falls behoort tijdens deze reis tot de mogelijkheden. U verblijft tijdens deze reis af en toe in lodges of guesthouses.

De auto’s waarmee u deze reizen maakt zijn volledig uitgeruste 4x4 terreinwagens met een dubbele cabine (met achterbank). Ze zijn onder andere voorzien van een daktent, koelkast, slaapzakken, kussens, keukenapparatuur, gasfles, tafel en stoelen. Alle kampeerterreinen die wij voor u vooraf reserveren hebben gemeenschappelijke sanitaire faciliteiten en zijn doorgaans klein van opzet. Elektriciteit en stromend water zijn ook aanwezig, tenzij wordt uitgeweken naar alternatieven; dit staat dan in uw reisvoorstel vermeld.

Kampeer in NamibiŽ nooit in een droge rivierbedding, na een bui kan deze binnen een paar uur veranderen in een woest kolkende watermassa. Houd in de Namibische winter rekening met het feit dat de temperatuur ’s nachts enorm kan dalen, soms zelfs tot rond het vriespunt.

Om zelf te rijden door NamibiŽ heeft u minimaal 2 weken reistijd nodig. Het wegennet en de bewegwijzering zijn doorgaans prima, hoewel het grootste gedeelte van de wegen niet geasfalteerd is.

U bent niet gebonden aan de routes van onze reizen. Wij kunnen ook een reis geheel op maat maken op basis van uw persoonlijke wensen. Vraag naar de mogelijkheden!

Meer informatie over autorijden in NamibiŽ vindt u in de "Reisinformatie" onderaan de website.

Kampeersafari Avontuurlijk NamibiŽ
1 Kampeersafari Avontuurlijk NamibiŽ Kampeersafari NamibiŽ, Windhoek,

Bent u avontuurlijk ingesteld en wilt u NamibiŽ op zín Afrikaans beleven? Dan is deze 22-daagse kampeersafari uitermate geschikt. In een 4x4 auto met daktent en kampeermateriaal komt u op de mooiste plekjes! 

Kampeersafari Ontdek NamibiŽ
2 Kampeersafari Ontdek NamibiŽ Kampeersafari NamibiŽ, Windhoek,

In een tijdsbestek van 22 dagen bezoekt u uitgebreid alle bekende hoogtepunten van NamibiŽ. U heeft volop tijd om alle bezienswaardigheden te bezoeken en aan activiteiten deel te nemen. Uw auto is voorzien van een daktent en kampeermateriaal. 

Kampeersafari Op avontuur door NamibiŽ en Botswana
3 Kampeersafari Op avontuur door NamibiŽ en Botswana Kampeersafari NamibiŽ, Windhoek,

Maak een prachtige combinatie van de hoogtepunten van NamibiŽ en Botswana tijdens deze complete en avontuurlijke 22-daagse reis!