VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Groepsrondreis NamibiŽ

Groepsrondreis NamibiŽ

De hoogtepunten van NamibiŽ ontdekken zonder zelf alles uit te zoeken, maar wel met alle comfort en gemak? Kies dan voor ťťn van onze mooie groepsreizen!

Met onze lokale partner bieden wij succesvolle groepsrondreizen aan met een internationaal gezelschap.

Onze zeer ervaren reisleiders delen graag hun passie en liefde voor het land met hun gasten zodat u een onbezorgde vakantie kunt ervaren en niets hoeft te missen van dit prachtige land.

Geniet van de voordelen van onze groepsreizen:
• Perfect georganiseerd; de reisschema’s zijn zo ingericht, dat u binnen de reistijd de mooiste hoogtepunten te zien krijgt, maar u ontdekt ook minder bekende gebieden, waar u anders niet zo snel zult komen.
• Ervaren reisleiders; U gaat op reis met een echte NamibiŽ-expert, iemand die alles weet van de lokale gebruiken, infrastructuur, historie van het land en de flora en fauna. De gids is bedreven in het spotten van wild en weet altijd leuke wetenswaardigheden te vertellen zodat de reis net wat meer bijzonder wordt. Daarbij staat service altijd hoog in het vaandel.
• Ontspanning; het is prettig in een onbekend land te reizen met iemand die bekend is in het gebied, die u kan helpen bij onvoorziene situaties, zodat u niets anders hoeft te doen dan optimaal genieten.
• Alleen-reizenden; voor mensen die alleen op reis gaan, is een groepsreis door NamibiŽ ideaal. Naast de sfeer en sociale contacten bieden de groepsreizen veiligheid en comfort. Op enkele data is de toeslag voor een 1-persoonskamer aanzienlijk verlaagd.

Tijdens de groepsreizen geniet u van goede accommodatie en reist u in comfortabele minibussen of touringcars met airconditioning die geschikt zijn voor de Namibische wegen. Het minimum aantal deelnemers is 2 en u reist met maximaal 20 personen.

De gepubliceerde groepsrondreizen zijn een kleine greep uit ons totale aanbod. Mocht u een gebied willen bezoeken dat niet is opgenomen in de beschreven rondreizen, bel of e-mail ons en wij zoeken graag voor u uit of er een groepsreis is naar het gebied van uw keuze.

In de voetsporen van avonturiers
1 In de voetsporen van avonturiers Groepsrondreis NamibiŽ, Windhoek,

Leer NamibiŽ kennen buiten de gebaande wegen tijdens deze 13- daagse rondreis. Uw chauffeur kiest minder gebruikelijke routes, waarbij ontmoetingen met de lokale bevolking en bezoekjes aan de bekende hoogtepunten niet ontbreken. 

Groepsrondreis Gezichten van NamibiŽ
2 Groepsrondreis Gezichten van NamibiŽ Groepsrondreis NamibiŽ, Windhoek,

Unieke ontmoetingen met de vriendelijke bevolking van NamibiŽ worden gecombineerd met de bekende en onbekende schoonheid van dit land in deze 15-daagse rondreis.