VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Fly In Safari NamibiŽ

Fly In Safari NamibiŽ

Wilt u de hoogtepunten van NamibiŽ op een wel heel bijzondere manier bezoeken? Kijk dan eens naar onze Fly In Safari’s.

Tijdens onze Fly In Safari’s kunt u in korte tijd de hoogtepunten van NamibiŽ bezoeken. Vanuit de lucht wordt u ook nog eens getrakteerd op een prachtig zicht op het bijzondere Namibische landschap. U verblijft in luxe lodges, die van alle gemakken en comfort zijn voorzien.

De Civil Aviation Act van NamibiŽ is gebaseerd op de regelgeving in de Canadese, Amerikaanse en Nieuw-Zeelandse luchtvaart en voldoet aan de normen van de ICAO (International Civil Aviation Organisation). Onze reizen worden uitgevoerd door volledig gekwalificeerde en gecertificeerde piloten, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw vliegende rondreis. 

Deze Fly In Safari’s volgen een vastgesteld schema. Wij kunnen echter ook een reis op maat voor u samenstellen naar elke uithoek van NamibiŽ waar een vliegtuig kan landen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

NamibiŽ in Vogelvlucht
1 NamibiŽ in Vogelvlucht Fly In Safari NamibiŽ, Windhoek,

In een week tijd de bekendste bezienswaardigheden bezoeken? Dat kan tijdens deze 8-daagse vliegreis. Vanuit de lucht geniet u ook nog eens van een spectaculair uitzicht op het unieke landschap van NamibiŽ.