VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Camperhuur NamibiŽ

Camperhuur NamibiŽ

Ontdek de prachtige hoogtepunten van NamibiŽ zelf tijdens een mooie tour per luxe camper!

In samenwerking met onze lokale partner bieden wij goede en comfortabele campers. Door jarenlange ervaring en het steeds verder ontwikkelen van de modellen kunnen wij moderne campers aanbieden die slim zijn ingericht en voorzien zijn van alle gemakken. De vloot bestaat uit ruim 110 voertuigen die niet ouder zijn dan 2012. Zoals u mag verwachten zijn alle campers in zeer goede staat.

U heeft de keuze uit verschillende modellen. Zo zijn er de op Iveco gebaseerde Discoverer 4 en 6. Daarnaast bieden we twee 4x4 modellen voor 2 of 4 personen. Wij adviseren de Discoverer 4 en 6 bij voorkeur te gebruiken op verharde wegen.

De campers kunnen worden opgehaald in Windhoek, maar u kunt uw reis ook beginnen of eindigen in Kaapstad of Johannesburg. Indien u de auto op een andere locatie ophaalt dan inlevert, wordt een toeslag gerekend. Ook voor het meenemen van de camper naar een ander land geldt een toeslag.

U heeft met de camper uiteraard volledige vrijheid, maar wij raden toch aan om uw route in NamibiŽ vooruit te bepalen en zoveel mogelijk campings vooraf te reserveren, vooral in de hoogseizoenmaanden juli en augustus. Graag werken wij samen met u een voorstel uit voor een mooie route en reserveren wij de campings.

Naast de perfect onderhouden vloot, vinden wij ook de persoonlijke service zeer belangrijk. We bieden dan ook 24-uurs service, 7 dagen per week, voor het geval u problemen heeft onderweg.

Wij verzorgen uw camperhuur tegen zeer scherpe tarieven!

Meer informatie over autorijden in NamibiŽ vindt u in de "Reisinformatie" onderaan de website.

Camper Discoverer-4
1 Camper Discoverer-4 camperhuur NamibiŽ, Windhoek,

Complete en comfortabele camper voor maximaal 4 personen, inclusief ongelimiteerd aantal kilometers en verzekeringen met maximale dekking. 

Camper Discoverer-6
2 Camper Discoverer-6 camperhuur NamibiŽ, Windhoek,

Luxe camper voor maximaal 6 personen, inclusief ongelimiteerd aantal kilometers en verzekeringen met maximale dekking. 

Camper Discoverer DC 4x4
3 Camper Discoverer DC 4x4 camperhuur NamibiŽ, Windhoek,

Nieuw type auto met 4-wielaandrijving, 2 daktenten en kampeeruitrusting voor maximaal 4 personen. Inclusief ongelimiteerd aantal kilometers en verzekeringen met maximale dekking. 

Camper Discoverer FunX 4x4
4 Camper Discoverer FunX 4x4 camperhuur NamibiŽ, Windhoek,

Ideale auto met 4-wielaandrijving voor 2 personen. Inclusief daktent. kampeeruitrusting, ongelimiteerd aantal kilometers en verzekeringen met maximale dekking.