VERFIJN UW KEUZE

U bent hier : Startpagina | Autorondreis NamibiŽ

Autorondreis NamibiŽ

NamibiŽ is een perfecte bestemming om per eigen huurauto te ontdekken!

Wij hebben voor u een aantal prachtige rondreizen samengesteld, variŽrend in route, tempo en accommodaties.  

Zelf rijden door NamibiŽ is goed te doen. Er is een uitgebreid wegennet en de bewegwijzering is prima. Het overgrote deel van de wegen bestaat echter uit gravel of zand en is onverhard. Met name in de regentijd (november – maart) is een 4WD dan ook ten zeerste aan te bevelen. Blijf waakzaam en respecteer snelheidslimieten. De aanbevolen snelheid op onverharde wegen is maximaal 80 km/uur. Binnen de bebouwde kom is de maximum snelheid 60 km/uur, op doorgaande wegen 120 km/uur en in wildparken 50 km/uur.

Houd er bovendien rekening mee dat u onderweg veel ziet en dus regelmatig stopt om foto’s te maken of een pauze te nemen, waardoor het gemiddelde aantal kilometers per uur wel kleiner wordt.

Uiteraard kunnen we ook een reis geheel op maat maken op basis van uw persoonlijke wensen. Vraag naar de mogelijkheden!

Meer informatie over autorijden in NamibiŽ vindt u in de "Reisinformatie" onderaan de website.

Indrukken van NamibiŽ
1 Indrukken van NamibiŽ Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

15-daagse autorondreis langs alle bekende bezienswaardigheden in NamibiŽ. U verblijft in lodges met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die ook vermeld staan in het Oog voor Afrika magazine over de 101 mooiste lodges in zuidelijk Afrika. 

Family Fun in NamibiŽ
2 Family Fun in NamibiŽ Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

Een afwisselende 15-daagse autorondreis voor gezinnen met jonge kinderen. Bij de samenstelling is onder andere rekening gehouden met afstanden, familiekamers en activiteiten voor jong en oud. 

Eco Trails van NamibiŽ - standaard
3 Eco Trails van NamibiŽ - standaard Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

Een prachtige 15-daagse reis door bijzondere natuurgebieden waar u verblijft in de meest eco-vriendelijke lodges van NamibiŽ. 

Eco Trails van NamibiŽ - luxe
4 Eco Trails van NamibiŽ - luxe Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

Een prachtige 15-daagse reis door bijzondere natuurgebieden waar u verblijft in luxe en eco-vriendelijke lodges. 

Hoogtepunten van NamibiŽ met sfeervolle guest farms
5 Hoogtepunten van NamibiŽ met sfeervolle guest farms Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

Deze 10-daagse autorondreis is een kennismaking met vier van de bekendste plaatsen in NamibiŽ: Etosha, Damaraland, Swakopmund en Sossusvlei. Tijdens de reis verblijft u op boerderijen waar u een warm welkom wacht in een informele sfeer. 

Hoogtepunten van NamibiŽ met luxe lodges
6 Hoogtepunten van NamibiŽ met luxe lodges Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

Deze 10-daagse autorondreis is een kennismaking met vier van de bekendste plaatsen in NamibiŽ: Etosha, Damaraland, Swakopmund en Sossusvlei. Tijdens de reis verblijft u in luxe lodges en boutique hotels. 

Luxe rondreis Sterren stralen boven NamibiŽ
7 Luxe rondreis Sterren stralen boven NamibiŽ Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

Tijdens deze 12-daagse autorondreis bezoekt u niet alleen de bekendste bezienswaardigheden van NamibiŽ, maar u verblijft ook in luxe lodges op de beste locaties, waar u een aantal onvergetelijke ervaringen wacht. 

Divers NamibiŽ
8 Divers NamibiŽ Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

Deze 22-daagse autorondreis geeft u een compleet beeld van de diversiteit van NamibiŽ. Natuur, cultuur, woestijn, water, dieren en mensen Ö tijdens deze reis komen al deze facetten ruimschoots aan bod. 

Ontdek NamibiŽ met accommodaties
9 Ontdek NamibiŽ met accommodaties Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

In een tijdsbestek van 22 dagen bezoekt u uitgebreid alle bekende hoogtepunten van NamibiŽ. U heeft volop tijd om alle bezienswaardigheden te bezoeken en aan activiteiten deel te nemen. U verblijft tijdens deze reis in verschillende soorten accommodatie. 

Geheimen van de Kalahari
10 Geheimen van de Kalahari Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

Deze 21-daagse rondreis laat u kennismaken met de flora en fauna van de Kalahari woestijn in Zuid-Afrika en NamibiŽ. Vele bekende en minder bekende plekjes staan op het programma. Een zeer boeiende reis voor diegenen die eens Ďwat andersí willen. 

Autorondreis van Windhoek naar Kaapstad
11 Autorondreis van Windhoek naar Kaapstad Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

Een zeer afwisselende 22-daagse reis via de bekendste bezienswaardigheden in NamibiŽ en het westen van Zuid-Afrika. Vooral interessant van medio augustus tot eind september, als de woestijn verandert in een bloementapijt. 

Autorondreis Desert to Delta
12 Autorondreis Desert to Delta Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

De ideale reis als u NamibiŽ en Botswana wilt combineren, een bezoek wilt brengen aan de Victoria watervallen en tijdens de hele reis wilt verblijven in lodges. Deze reis kan ook in omgekeerde richting worden gemaakt (zie Delta to Desert). 

Autorondreis Delta to Desert
13 Autorondreis Delta to Desert Autorondreis NamibiŽ, Windhoek,

Een 22-daagse reis naar NamibiŽ en Botswana, waarbij u verblijft in lodges. Vele indrukwekkende bezienswaardigheden passeren de revue, zoals de Victoria watervallen. Deze reis kan ook in omgekeerde richting worden gemaakt (zie Desert to Delta).